Foreldremøte nybegynnere

Postet av Eiker BTK den 4. Nov 2014

FORELDREMØTE NYBEGYNNERGRUPPEN

Mange av foreldrene til våre nyeste medlemmer møtte opp til foreldremøte tirsdag ettermiddag. Vi fikk diskutert en del saker og ting som er relevant i forhold til å få ønsket våre nye spillere velkommen i klubben. Vi i Eiker BTK håper at så mange som mulig fortsetter å komme til hallen i tiden fremover, og at vi får se så mange som mulig av dere på stevner i tiden fremover.

Minner spesielt om KIWI OPEN som vi selv arrangerer 22-23. November. Dette er en fin anledning for alle nybegynnerne våre å få oppleve et skikkelig stevne for første gang. Påmelding vil skje i løpet av den kommende uken.

Hvis man ønsker å kjøpe inn diverse bordtennisutstyr håper vi at alle vil gjøre dette gjennom klubben. Man kan få en oversikt over hva som er tilgjengelig på TTEX.NO. Rackerter kan kjøpes i klubben, bare ta kontakt med Jan på treningen så ordner han det.

Treningstider for nybegynnerne er tirsdager og torsdager kl. 1700-1800. Etter hvert som ferdighetene og interessen øker vil man kunne delta på treninger for viderekommende mandag-torsdag kl. 1800-2000.

Medlemskap koster kr. 800 pr. halvår (aug-des, jan-juli) og kr. 1500 for et helt år for nybegynnere. Konkurransespillere/familiemedlemskap koster kr. 2500 pr. år. Dette kan betales inn på konto 2220.07.36781