INTERNASJONALE EIKERRESULTATER

Postet av Eiker BTK den 11. Jan 2015

ILKA PRESTERER I SVERIGE

Lørdag spilte Ilka en viktig lagkamp for Ängby i Eliteserie A. Ängby er Stockholmsklubben som ble nr. 2 i eliteserien i fjor og som i år i tillegg til Ilka spiller med 3 toppspillere: Roxana Istrate fra Romania, Linda Bergstrøm fra Sverige og Rachel Moret fra Sveits.

Ängby vant 6-3 over Spårvägen og Ilka bidro med en viktig 3-1 seier over Jennifer Jonsson, svensk seniorlandslagspiller og nr. 357 på verdensrankingen ( Ilka er nr. 535 ) og tidligere Eikerspiller i dameserien for noen år tilbake.

I november under Ängby Internasjonale, vant Ilka en thrillerkamp 11-9 i avgjørende sett (etter en megaduell på 8-8 som varte i 23 sekunder og som Ilka vant) mot en annen svensk landslagsspiller Daniela Moskovits som nylig hadde vunnet bronsemedaljen i lag under EM Senior i Portugal. Daniela ligger nå på 262. plass på verdensranking.

Senere i desember i Eliteserien vant Ilka 3-1 over Anni Bølenius, tidligere finsk landslagsspiller, som ligger langt foran Ilka på den svenske rankingen.

Førstkommende lørdag er det Ilkas start i den franske lagserien i " Nationale 2 " med klubben sin Elancourt som har som mål å rykke opp til " Nationale 1 ".