ELITESERIEN

Postet av Eiker BTK den 18. Jan 2015

Stang ut!

Førstelaget vårt er i Bergen denne helgen, og spillte lørdag 2 viktige kamper for å sikre sluttspillplass.

I første kamp mot Heros ble det som forventet seier, og bare Mats gikk på et forsmedelig tap 3-2 etter en jevn og hard kamp mot rutinerte Johannes Brattli.

Mot Laksevåg, en av favorittene til å vinne serien, ble det tap med knappest mulig margin 6 - 4.
Bing vant alle sine matcher, kjempebra!!
Roar slo Tobias Bergmann (for første gang?) og spillte helt jevnt med Espen Rønneberg!
Vegard tapte sine singlekamper, men hadde muligheten til utligning i dobbel med Roar der det ble tap 3-2.
Mats vant sin dobbel sammen med Bing, KJEMPEBRA!!, og spillte en jevn match mot Lars Rønneberg.

Nå er sluttspillplassen sikret!!

Tabell, kampskjemaer, og stillingen som Årets lagspiller finner du hos bordtennis.no