EIKERRESULTATER I NC 3

Postet av Eiker BTK den 2. Feb 2015

Daniel og Vegard klubbens beste!

10 Eikerspillere deltok altså i Laksevågs NC - stevne i Bergen denne helgen, og hele 8 av spillerne våre oppnådde plasseringer fra plass 9 og oppover.

Fredrik oppnådde sin første plassering i et stevne noensinne med sin 9. plass i HD (vi går IKKE i detaljer her) :-)!!

Lars K fikk sin første plassering i NC - sammenheng med sin flotte 5. plass i HD.

Lars E berømmes for flott innsats i G13 der det endelig ble seier over Ole Tobias fra Lia. BRA!!

Daniel og Vegard ble altså klubbens beste spillere denne gangen:

Daniel oppnådde plasseringer i 3 av 4 klasser, og det ble 3. plass i G11, 5. plass i G12 og 9. plass i G14. VELDIG BRA!!!

Vegard ble nr. 3 i HEJ og nr. 5 i HE.
I HE slo han flere av østeuropeerne som spiller i Norge for tide, og i kvarten hadde han for første gang i sin BT-karriere kjempemulighet til å slå Norges høyest rankede spiller, Roger Anderson på stillingen 3-1 i sett og 10-7 i 5.sett (7 setts-kamp i kvartfinalen).
Det holdt akkurat ikke og det ble et bittert tap 3-4 i stevnets mest severdige kamp med utrolig mange lange og spektakulære ballvekslinger.

Fullstendige resultatlister finner du på bordtennis.no.

Laksevåg BTK med Otto i spissen avholdt som vanlig et strømlinjeformet og bra arrangement i Haukelandshallen.

Jan, Lars og Vegard hadde en grei biltur begge veier; over Hemsedalsfjellet i snøfokk vestover, og over Aurland-Hol i måneskinn østover.
7 timer inklusiv stopp tok turen hver vei. NO PROBLEM!