FLOTTE EIKERRESULTATER I

Postet av Eiker BTK den 1. Mar 2015

Beste resultater i et Senior-NM noen gang!

Nå er årets Hoved-NM vel overstått, og med 4 medaljer, og flere gode plasseringer forøvrig, er dette mesterskapet klubbens klart beste på seniornivå.

1. laget vårt, bestående av Bing, Roar og Vegard, sto fredag for en fantastisk bragd, da de vant gull i lagturneringen.
For idrettsutøvere er selvsagt det å vinne gull i single det største, MEN for klubben kommer ingen ting etter undertegnedes mening opp mot de å vinne laggull. Det er DET som virkelig er viktig for fellesskapet.

VI GRATULERER OSS SELV OG GUTTA!!!!

Individuelt var Ilka best denne gangen.
Ambisjonsnivået er høyt, men en bronsemedalje etter tap i semien for senere kongepokalvinner Anna Grutle Aasebø var veldig bra!

VI GRATULERER!

Bronsemedaljer ble det også i HD på Bing/Mats og Roar/Vegard.

BRA!

I HES fikk vi også 2 flotte 5. plasser i det Roar og Vegard tapte i hver sin kvartfinale.
Nærmest avansement var Vegard som tapte 4-3 for senere finalist Roger Andersson.

Forøvrig merket vi oss at i 1/8 finalen var 4 av 16 spillere fra Eiker:-)!

Fullstendige resultatlister finner du på NM-sida, eller å gå via bordtennis.no.

Arrangementsmessig avviklet vi etter egen og via tilbakemeldinger også andres mening et kjempeflott mesterskap.

Arenaen i Hokksunds nye ungdomsskole, HUS, fungerte perfekt.
Vår rutinerte funksjonærstab gjorde som vanlig, denne gangen sammen med like dyktige folk fra Modum BTK, en fantastisk jobb.

Dommerne i alle aldre, kioskpersonell og øvrige dugnadsarbeidere jobbet flott i 3 dager.

VI RETTER EN STOR TAKK TIL ALLE VÅRE FRIVILLIGE DUGNADSARBEIDERE I BÅDE EIKER OG MODUM!!!!!