VELKOMMEN TIL RANKINGTURNERING 26. SEPTEMBER

Postet av Eiker BTK den 10. Sep 2015

Eiker BTK inviterer til rankingstevne 26. september i vår egen hall i Hokksundhallen (Lyngveien) i Hokksund. Vi har ni bord tilgjengelig til stevnet. Totalt er det plass til maksimalt 32 spillere (8 puljer). Ved full påmelding blir det ni kamper per spiller. Alle kampene registreres og teller på NBTFs onlineranking.

RANKING kr 250,- pr. deltaker.

Turneringen er approbert av NBTF, og det blir arrangert kun EN klasse der det blir kontinuerlig puljespill inntil samtlige plasseringer er avgjort.

Turneringsform

Det vil være tre puljespill à fire spillere per pulje. Fra første puljerunde vil spillere som blir nummer en og to i puljene gå til A- sluttspill. Spillere som blir nummer tre og fire går til B- sluttspill. Fra andre puljerunde vil spillere som vinner puljen gå til puljefinale for puljevinnere, de som blir nummer to går til puljefinale for toere osv. Dette gjøres i både A- sluttspill og i B-sluttspill.

Påmelding

Bindende påmelding gjøres på e-post til runefre2@online.no. Kr 250,- betales inn til kontonummer 2220.0736781. NB! Ingen får starte uten at kontingenten er betalt. Påmeldingsfrist er 20. september.

Premiering

Gavepremier til samtlige premievinnere! De beste aldersbestemte spillerne blir premiert ut i fra sammenlagtlisten.

Tidspunkt:

Hallen åpen fra kl 08.30

Stevnet starter kl 09.30

Seeding:

Klubbseeding og styrkeseeding

Deltakerliste

Vil bli sendt klubbene per e-post og/eller på Eiker BTKs hjemmeside.

Turneringsledelse:

Styret i EBTK.

Dømming:

Spillerne dømmer selv.

Fasiliteter:

Åpen kiosk med mat og drikke. Toaletter og garderober i hallen.