SOLID INNSATS AV ALLE EIKERSPILLERNE PÅ ÅRETS MEGA CUP

Postet av Eiker BTK den 31. Mai 2016

Sist helg deltok Eiker BTK i årets Mega Cup med Vegard, Mats, Lars, Andreas, Simen og Oda.

I år var det meget god deltakelse på Mega Cup. Det kom blant annet en stor gjeng fra Gøteborg og flere spillere fra Slovenia. Det var derfor mange påmeldte og god motstand i de fleste klassene.

Vi mener at spillerne våre gjorde det de var gode for. Vegard og Mats spilte kun eliteklassen. Mats vant sin pulje og røk deretter ut i 1/8 finalen mot Reinis Burgis. Et lyspunkt her var at Mats kjørte over Reinis i første sett, og spilte knall bra BT. Vegard som var direkte kvalifisert gikk et hakk lengre enn Mats og ble slått ut i 1/4 . Her ble det stopp for en av spillerne fra Solvenia.

Andreas som har trent litt mindre enn vanlig de siste ukene spilte i tre klasser i helgen. Her ble det sluttspill i alle klasser, og tre femteplasser. Han spilte meget bra i stort sett alle kamper, og slo blant annet vinneren av 13 års klassen, Fredrik Buringrud Langen. Dette viser hvor stort potensiale gutten har.

Lars ble denne gangen beste Eiker spiller med finaleplass i kadett gutter. Her ble det dessverre 3-1 tap mot Norges klart beste kadett, Borgar Haug. Dette var meget bra. Det gikk også bra i de andre klassene med 5 plass i 15 årsklassen og 9. plass i junior.

Oda og Simen som for alvor har begynt å trene litt seriøst, fikk det tøft i sine klasser. Her møtte de de beste i Norge, og Simen møtte faktisk også en av de beste i Sverige. Det ble tøft, men begge viser fremgang. Det ble flere gode kamper med settsiere. Med litt mere trening så kan dette bli veldig bra til neste sesong.

Alt i alt er vi veldig fornøyd med spill og resultater. Det som er litt synd er at ikke flere av spillerne våre deltar på et slikt stevne. Det er norges største stevne utenom NC og NM, og det er siste store stevne før sommeren. Da burde alle som har anledning stilt opp å spilt.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline