Diskusjon » Bordtennis » SNART ER DET FORBUNDSTING IGJEN,,

Det kan virke som det ikke er bare meg som er negativ til utviklingen totalt sett i sporten vår. Det koker rundt om i enkelte miljøer, mange vil nå at det skal velges nye koster i ledelsen av norsk bordtennis.

Jeg har vel "antydet" det gang på gang de siste årene. Det går ikke an at våre ledere sitter ved roret i 20-30 år! Det var pinlig på sist ting der gamle travere som han fra Nord, han fra Oslo vest, osv. ble innvalgt i styret. Det meldes også fra enkelte styremedlemmer at det ikke har vært et godt samarbeid i NBTFs sittende styre. Det får vi sikkert vite mer om på forbundstinget i mai.

Vi sliter på mange områder:
    Ikke økning i antall medlemmer og lisens.
    Sportslig sliter vi, flere av våre landslag er blant de svakeste i Europa,

Noe er selvfølgelig ok, det gledet meg på NM sist å se at det gror og spirer på funkis siden.

Hva som skjer på tinget denne gangen vet ingen, men kanskje må vi igjen høre om "hallsaken"?