Diskusjon » Bordtennis » Stiga-ligaen

• Rune Fredriksen
    Rune Fredriksen skrev:
    Gratulerer Volda med seriegull og 2. plass til Laksevåg. Bare synd at ikke EN av spilleren i finalen er norsk. Er det slik vi vil ha det?
    Hei Rune

Det er helt klart at det er ønskelig med norske spillere på alle lag. Nå er det en gang slik at Volda har tre fra Ungsarn som bor i Volda .Pluss Sigurd som er aktuelle for det laget. Etter mitt syn er alle de tre fra Ungarn "norsk".

For Laksevågs del har vi brukt 3 norske spillere denne sesognen. Vi har også en spiller til i bakhånd. Dvs. at vi har fire aktuelle norske spillere. En annen norsk spiller hos oss har vært skadet denne sesongen. Sammen med Lars og Espen har vi altså 5 norske spillere i stallen vår. 7 spillere har spilt kamper denne sesongen.

I finalen og semifinalen passet det dessverre ikke for våre norske spillere å delta på laget. Av og til er det slik, vi er svært takknemlig overfor våre svenske spillere denne sesongen. Våre norske spillere ble syke like før kampstart flere ganger denne sesongen, i hu og hast måtte vi be våre svenske spillere og gode venner hive seg i biler og på fly om natten for å være klar til kamp neste dag.

Skal du ha et elitelag i dag bør du ha minst 8 spillere, det har vi og har altså brukt 7 av disse spillerne.

Skader og sykdom skjer i sporten vår. Denne sesongen har f.eks. Flaglien vært langtids syk og Lindholm jr. har også vært skadet. Dette medførte blant annet at pappa Lindholm sporty stilte opp for et Fokus lag i eliteserien som slet med å fylle opp laget mot oss i siste serierunde i Oslo.