Diskusjon » Bordtennis » PLASSERING PÅ RANKING INTERNASJONALT, VI MA HA NYE KOSTER I NBF!

Med jevne mellomrom så kommer det oversikt over diverse ranking int. 99% av disse rankingenen viser dårligere plassering enn sist! Vi vet jo derfor at det ikke går fremover int. for våre landslag. Noen spillere som hederlige unntak.

På tinget MAI 2015 må vi ta debatten, hva er det NBTF holder på med våre landslag? Vi bruker millioner av kroner og det er kun våre funkiser som er i fremgang eller holder stand.

De samme landslagstrenerne for funk frsike får ikke resultater med sine spillere. Hr.senior treneren lovde gull og grønne skoger når han overtok (les i bladet). Vi sliter i bunnen av B-puljen i EM OG SPILLERNE HAR IKKE MERKBAR FREMGANG.

Vi sliter også med og holde oss i B-puljen på damesiden. Der har vi en trener på heltid, dvs. at det koster NBTF 6-7 000 000 bare i kostnader for treneren. Bør vi fortsette slik?

KS snakket i sin tid om åremål, åremålet må snart være ute for våre landslags trenere. Når en har holdt på i mange, mange, mange år uten fremgang, tiden er inne for å trekke seg tilbake for disse trenerne.

Håper at ledere i Kjelsås, Oppegård, B-72, Fokus, Kobra, Fornebu, Fjell og blant annet Heros ikke ser på sine venner i NBTF som ansatt på livstid.
    Disse klubbene og lederne har et spesielt ansvar for at sporten vår ikke går fremover, men sakte rygger bakover.

Nye koster må inn både i styre og i dette stellet med landslag.

Får vi høre en annen lyd enn at alt er fantastisk i sporten vår fra de nevne ledere i fra de nevnte klubbene?

Eller skal disse klubbene fortsatte med lovprising av alt som skjer på forbundstinget?