Diskusjon » Bordtennis » FRODE GRINI TIL LAKSEVÅG

Vi kan fortelle bt-Norge at det ikke kun er Fokus og B-72 som satser på store prosjekter i 2015. Frode tar turen til Bergen med hele familien og skal bli trener på heltid i Laksevåg.

Frode er den spilleren/treneren med kanskje mest erfaring i norsk bordtennis og han har det beste resultatet i et VM for Norge.

Han har som hovedmål at Laksevåg igjen skal vinne Stiga ligaen og de unge spillerne i klubben skal trene 2-3 ganger i snitt hver dag og dermed på sikt ta opp kampen mot spillerne i de to forbundsklubbene, B-72 og Fokus.

Vi regner med at forbundet stiller opp med ressurser slikt de har gjort i en årrekke for Fokus og B-72, endelig kan forbundet bruke noen av sine penger i andre deler av bt-Norge.

Vi regner det som helt sikkert at Frode også vil bli en av mange landslagstrenere og der kan samarbeide med tildligere klubb kamarater.