Diskusjon » Bordtennis » Nyt styre i NBTF, blir det store utskiftninger?

Her er valgkomieens innstilling til nytt forbundsstyre 2015-2016

President:
    Erik Lindholm, Fokus BTK

Visepresident:
    Christian Ibenfeldt,Laksevåg BTK

Styremedlemmer:
    Sissel Leffman,Stavanger BTK
    Jonny Ternlind,Tromsø BTK
    Svein Egenberg,,Sportsklubben Heros
    Olav Haraldseid,Fokus BTK
    Mona Løkås,Rana BTK

Varamedlemmer:
    Fanny Sjøholt,Volda og Ørsta BTK
    Sindre Åteigen,B-72

Det tinget skal ta stillng til 30-31 mai i Oslo er som følger:

Har det sittende styret levert "varene", har vi som de ønsker blitt flere medlemmer og har sportslig i sporten vår forbedret seg? Har trenerne som vi betaler mellom 1 og 2 millioner fått til resultater vi kan være fonøyd med?

Hva har de vektlagt i sitt styrearbeid, det som siver ut er mye strid innad i NBTF.

Eiker og Laksevåg er de eneste klubbene med forslag på tinget. Laksevåg fremmer forslag om forandringer på den sportslige siden.

Valg på styret?
    President Eriksen takker kanskje av etter 20-30 år i forbundsstyret? Ryktene sier at han ønsker enda flere år i styret. Hva vil han få til de neste årene som han ikke har fått til de siste 20 årene som årene som prsident? Det skal jeg spørre han om direkte i fra talerstolen.

Region sør bør ha en inn i styret, 3 fra vest, to fra nord bør kanskje forandres på? Kun en fra øst som medlem av 5 i styuret? Mitt ønske er en fra Kobra eller fra Modum inn i styret som medlem. Og en fra sør..

Hva mener du? Hvorfor skriver så få her på Eikernettet? Er det for tungt å si hvem du er?
    Gratulerer med vervet Rune. Håper du får to fine år i styret i NBTF.

Det ble representanter i fra alle fem regionene valgt på tinget. Det fikk flertallet til på en god måte.

Håper ikke du og fruen ble "skremt" over tinget vårt. Jeg kan garantere deg at dette tinget og flere innlegg fra taler stolen ikke er vanlig på et forbundsting.

Når vi kommer på neste ting regner jeg med at du har ordnet opp i medlemstall, lisenser ogsv.. :)

Ikke glem at vi bruker over 6 millioner på lønn og adm i NBTF pr.år. Vår spiller, Lars Rønneberg, som satset alt på sin idrett sist sesong fikk 15 000 i stipend. Da skulle han betale hsuleie på 30-40 000 i Sverige. Selv om det er billig i Sverige må en i tillegg spise litt og ha penger til å kjøpe litt klær.. Det er trist atvi ikke kan støtte de beste spilelrne i Norge med litt mer peng.

Hvem får "kaktus" etter tinget?

MVH
    Otto
    Hei der.

Det er vesentlig at det nye styret får adm. og trenere 100% med på følgende.

-Beholde spillere, forferdelig å se alle landslagsspillerne som slutter for tidlig
    -Flere spillere
    -Bedre sportslig nivå.

Dagens topp idretts komite har nå fungert i 2 år. I tilfelle også resultatene i det kommende EM for junior i Bratislava er svake bør styret nøye evaluere komiteens og lederens arbeid allerede kommende høst.
    Fra mittt ståested er det rett og slett ikke holdbart det som har skjedd i denne sektoren de siste årene. Uten kraftig fremgang i Bratislva må det få konsekvenser for noen!

Breddekomiteen må også evalueres kommende høst. Bruk mange timer på møtet i september for å se hva vi har gjort og ikke bør fortsette med..

Skulle vi på tinget i 2017 høre følgende fra Håvard Markhus:

-Nå har det gåttt to år til og vi har brukt 20 mill og vi er ikke blitt flere og bedre, da må noen ta konsekvensen av det.

Håper at både styret og de ansatte tar innover seg at vi må få til fremgang på helst flere områder.

Skulle det ikke skje noe positivt må det på tinget i 2017 legges dramatisk om på hva vi gjør med våre millioner av kroner.

Ønsker det nye styret lykke til med arbeidet!